• Home
  • Foto op aluminium versus foto op geborsteld aluminium

Foto op aluminium versus foto op geborsteld aluminium

Voor een industriële look in je huiskamer, op kantoor of in je garage is heel eenvoudig te realiseren. Dit kan door het gebruik van aluminium. Met aluminium kun je veel, maar wist je dat je dit ook kunt gebruiken voor het kunnen plaatsen van foto’s voor aan de muur? Door een foto op aluminium te plaatsen geef je deze een sterkere uitstraling en valt het nog beter op dan het al kon doen. Je foto op aluminium laten plaatsen is hier heel eenvoudig te laten doen en je hebt altijd een resultaat dat voldoet aan de hoge kwaliteit die je ervoor zou willen krijgen, maar dan wel voor de laagste prijs die er maar mogelijk is.

Verschillend aluminium voor verschillende foto’s

Je kunt hier terecht voor allerlei soorten foto’s op aluminium. Van geplaatst op gewoon aluminium tot foto op geborsteld aluminium. Dit geborstelde aluminium is vooral goed geschikt voor zwart-witfoto’s zodat er meer structuur naar voren komt en met name het zwart in de foto meer diepgang en karakter krijgt. Het robuuste uiterlijk van een foto aluminium maakt dat zowel de foto als de kamer waar je deze ophangt er strakker en gedetailleerde uitzien, waardoor ze op een goede manier opvallen.

Lees ook:  Trendy Woonconcepten: Inspiratie voor Eigentijds Wonen

Zelf een foto op aluminium laten zetten

Wil jij ook een foto op aluminium laten zetten? Dan kun je dat hier heel eenvoudig. Je stuurt de foto ( Wereldkaart, Leeuw of Landschap ) op die je voor het aluminium wilt gebruiken, geeft aan hoe groot je deze foto wilt hebben en deze wordt perfect voor jou gemaakt. De foto hang je op zo’n manier op dat het lijkt alsof deze op de muur zweeft en is van een hoge kwaliteit waardoor het goed tegen beschadigingen is beschermd. Je kunt dus lang van de foto kunnen genieten zonder dat deze komt te vervagen.

Direct in huis voor de beste prijs

Wil je zelf ook een foto op aluminium plaat, geborsteld of niet, om jouw favoriete foto compleet tot leven te brengen? Bestel deze dan direct voor de laagste prijs maar wel met de beste kwaliteit vanuit de website. Je krijgt er een foto voor terug die echt levendig aanvoelt en lang mooi zal blijven, en dat terwijl je deze een paar dagen na bestellen al in huis kunt hebben en meteen kunt ophangen. Profiteer zelf ook van de voordelen en het gemak dat je krijgt als je via hier de foto op aluminium bestelt.

Lees ook:  Persoonlijke stijl - Fotobehang

Ook interessant Een foto op aluminium of plexiglas: wat kies jij?